BORED MAJMUN ZAJEDNICA DOBIJA NOVU VALUTU KAO APECOIN DAO ZA JAVNOST $MAJMUN

ApeCoin DAO pokreće ApeCoin (APE), kripto valutu sa zajednicom kao svojom primarnom pokretačkom snagom. $APE je token za kulturu, kockanje, i trgovinu da zajednica posjeduje i može graditi na.

ApeCoin DAO je decentralizovana autonomna organizacija (DAO), gde svaki nosilac tokena može glasati o tome kako će se organizacijom upravljati. Specijalno vijeće će sprovesti odluke zajednice, koju vode neki od lidera i veterana koji najviše razmišljaju o budućnosti u web3-u, igranju i tehnologiji, uključujući: Alexis Ohanian (suosnivač Reddita; generalni partner i osnivač Seven Seven Six-a), Amy Wu (šef ventures-a i gaming-A u FTX-u), Maaria Bajwa (glavna u Sound Ventures), Yat Siu (suosnivač i izvršni predsjednik Animoca Brands-a) i Dean Steinbeck (predsjednik i generalni savjetnik u Horizonen Labs-u).

Yuga Labs, kreatori Bored Ape Yacht Club (BAYC), usvojiće ApeCoin kao primarni token za sve nove proizvode i usluge, uključujući razvojnu igru za zaradu blockchain iz BAYC-a i nWay-a koja dolazi kasnije ove godine. Od sutra, ApeCoin će takođe imati uslužni program u popularnoj igri Animoca Brands Benji Bananas.

“Danas pravimo” klub ” veći sa ApeCoin. Web3 se integriše u našu umetnost, muziku i kulturu sve više i više svakodnevno i sve počinje sa zajednicom. Vjerujem da će ova zajednica izgraditi, proširiti, partner, i poremetiti na ogroman način.”

ApeCoin DAO i APE Token

Yuga Labs je poklonio ApeCoin DAO jedan NFT sa plavom verzijom logotipa Bored Ape Yacht Club. Ovaj NFT zajedno sa sobom prenosi sva prava i privilegije intelektualne svojine logotipa APECOIN DAO-u. APECOIN DAO će odlučiti kako se IP koristi.

“Zajednica već dugo želi ApeCoin, tako da smo uzbuđeni da vidimo da je oživela kroz vlasništvo zajednice. Yuga Labs će i dalje biti graditelji proizvoda i iskustava koji donose nove ideje i energiju na sto.”

kaže Nicole Muniz, CEO Yuga Labs.
APE će biti distribuiran između četiri glavne grupe, sa majmunom ekosistema posjedovanje većina od milijardu tokena. 17. marta 2022. vlasnici dosadnih majmuna ili mutiranih majmunskih NFT-ova dobit će 15 posto ukupne alokacije tokena putem zahtjeva za airdrop. Broj tokena zavisiće od kluba (BAYC ili MAYC), kao i da li je NFT uparen sa dosadnim majmunskim kinološkim klubom NFT. Preostali tokeni će biti dodijeljeni u svim saradnicima projekta, Yuga Labs i njegovim osnivačima i donaciji Fondaciji Jane Goodall Legacy. Više: APECOIN DAO website.

ApeCoin je ERC-20 governance and utility token koji se koristi u majmunskom ekosistemu kako bi osnažio decentralizovanu zgradu zajednice na čelu web3-a. Kao sloj protokola otvorenog koda ekosistema, ApeCoin služi nekoliko svrha:

Governance-ApeCoin je token upravljanja ekosistema, omogućavajući vlasnicima ApeCoin da učestvuju u ApeCoin DAO.
Ujedinjenje potrošnje-ApeCoin je uslužni token ekosistema, dajući svim svojim učesnicima zajedničku i otvorenu valutu koja se može koristiti bez centralizovanih posrednika.
Pristup-ApeCoin pruža pristup određenim dijelovima ekosistema koji su inače nedostupni, kao ekskluzivne igre i usluge.
Podsticanje-ApeCoin je alat za programere treće strane da učestvuju u ekosistemu ugrađivanjem majmuna u Usluge, igre i druge projekte.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.