Green orbital city of Danska (natprirodna civilizacija)

Leti iznad zeleno grad Brøndby Haveby u Danskoj, fotograf Henry Uraditi prepoznao neuporediv veza između prirode, i ljudska bića. Sa jedinstvenom kulturom, održivim urbanim planiranjem i sjajnim duhom za biciklizam, ovaj grad u krugovima je skoro nerealno zadovoljstvo.

Danskoj je trebalo nekoliko decenija da izgradi gradove stvorene za prirodu. Kroz planiranja savršene krugovima kao i biti gotovo za mali vrt, ove male civilizacije ujediniti strateški i krece u prolaz okolinom.

Arhitekta pejzaža Erik Mygind se pobrinuo da imitira tradicionalne obrasce danskih sela u osamnaestom veku. U ovaj obrazac krug su posmatrali ujedinjene žarište, centar u kojem svi se okupite da aktivira socijalni kontakt.

Nesumnjivo, ovo je neobičan način naseljavanja svemira. Neki možda misle da je zemlja je uništena, ali cilj ove zelene gradu je da se prilagode dobrobit (iako Danci su navikla da kupujem još jednu kuću u selo).

Zeleni grad koji poziva na prirodni minimalizam
Kuće su posebne, jer nisu privatne svojine. Svaki vrt ima Kuće koje se mogu iznajmiti i niko tamo ne živi više od 6 mjeseci. Prema nomadskim zakonima i sa specifičnim zonirajućim stilom, stanovnici otkrivaju svoju sposobnost prilagođavanja.

Za te projekte, Danska se ističe kao jedna od najinovativnijih zemalja u održivoj urbanizaciji. Iako, nisu svi 100% uveren u dinamiku, istina je da je ovo zeleno grad snage da olakšam zavisnost.

Mi stvarno ne treba mi toliko i ostati u kući za 6 mjeseci i traže nešto novo dozvoljava niko da se naviknem da nosi više nego što mogu. Kabine su definisane u stilu” hygelige “(koji se prevodi kao” udoban”) nude komotan boravak daleko od urbanih atrakcija.

Nekima se čini nemoguće ponovo živjeti u zajednici, dok drugi uživaju u osnovnim stvarima. Danci traže civiliziranu strategiju koja će koristiti i okoliš i društvo. Da li bi živeo u zelenom gradu?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *