Najbolje božićne knjige koje bi svi trebali znati.

Danas imamo hiljade načina da proslavimo Božić. Bilo s maratonom filmova, pjesama, plesova ili književnosti. Bez obzira koju aktivnost odabereš, cilj je da izvučeš praznični duh. U ovo vrijeme izolacije vjerujemo da je idealan način da uživaj u praznicima je kroz divna priča. Zato vam donosimo izbor božićnih knjiga koje će vas sigurno ostaviti da želite više čitati.

Nećemo preporučiti samo klasične priče i potpunu sreću. Tu su i božićne misterije, obiteljske drame, fantastične avanture i još mnogo toga. To je moguće da postoje i druge knjige koje još nisu otkrila, pa smo želim da te pozovem da proširimo Božić biblioteci sa tu knjigu koja je postala tvoja omiljena za ovim vremenima.

U međuvremenu, pusti nas da vam predstavim naše male Božić izbor i uživati sa nama ove jedinstvena priče da živimo u najvećoj ovu sezonu.

Božićne knjige koje trebaš pročitati.:
Polarni ekspres-Kris Van Alsburg

Ova knjiga je Božić klasični par excellence. Legendarna priča o božićnom vozu koji nas poziva da upoznamo Deda Mraza i da ponovo verujemo u pravu suštinu Božića: ljubav.

Tragičan Božić Herkula Poirota-Agate Kristi

Ovaj autor je daleko jedan od najboljih pisaca misterije i kriminala. Zbog toga ne možeš izgubiti iz vida ovu knjigu o spletkama koje će dati veoma jedinstven dodir Božić. U ovoj priči detektiv mora otkriti tajnu iza ubistava neobične porodice.

Drugi Božić – John Grisham

Ovo bi mogla biti savršena Božićna knjiga u vrijeme pandemije. Ovo magicna prica o Grisham prati iskustvo par koji su odlučili da ignorišemo Božićnog slavlja doživljava čudno rezultat.

Tajni Djed Mraz Andrew Shaffer
Iako je Božić ne možeš ga promašiti malo teror i ova priča veoma Stephen King stil pretvara Božić u satiru od 80 koji otkriva jedan od najgore noćne more od Božića.

Pisma Deda Mraza-J. R. Tolkien

Iz fantastičnih priča Gospodara prstenova, J. R. Tolkien odlučuje ući u božićni klasik s knjigom koja govori pisma Djeda Mraza. U stilu polarnog ekspresa, ova knjiga će vam pružiti dovoljno avantura da zamislite tokom Badnje večeri.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.